Videotyöpajoja ympäri Suomea

Tarinoita solidaarisuudesta -kouluvierailuhankkeessa nuoret tekevät itse videotrailereita solidaarisuusteoista sekä perehtyvät Solidaarisuuden kehitysyhteistyömaihin. Solidaarisuus on mukana Tarinoita solidaarisuudesta -kouluvierailuhankkeessa, jossa jalkaudutaan tänä vuonna Suomen yläasteille, lukioihin ja ammattikouluihin ympäri maan. Tavoitteena on haastaa median synnyttämiä negatiivissävytteisiä mielikuvia kehitysmaista sekä tutustua solidaarisuustekoihin eri kulttuureissa. Kolmiosaisissa työpajoissa nuoret tekevät itse videotrailereita sekä perehtyvät Solidaarisuuden kehitysyhteistyömaihin lisätyn todellisuuden sovelluksen avulla. Tarinoita solidaarisuudesta -hanke toteutetaan yhteistyössä Nuorten Akatemian, Mediakasvatuskeskus Metkan ja Suomen Somalia-verkoston kanssa. Katso nuorten tekemiä Tarinoita solidaarisuudesta -videotrailereita ja tutustu samalla Solidaarisuuden hankemaiden nuorten solidaarisuustekoihin.