Ääni solidaariselle enemmistölle

Nicaragua_tyttö_neliö_fb Solidaarisuus täyttää tänä vuonna 45 vuotta. Sen kunniaksi valitsemme joka kuukausi vaikuttavimman solidaarisuusteon, jonka palkitsemme yllätyspalkinnolla. Jos haluat osallistua kilpailuun, muistathan jättää yhteystietosi. Lisäksi parhaimmat solidaarisuusteot julkaistaan Solidaarisuuden juhlavuoden koosteessa Solidaarisuuden Facebook-sivulla.   Elokuun solidaarisuusteoksi valitsimme oulunsalolaisen  Sannan teon:  "Olen vienyt Nicaraguaan lapsille vaatteita, reppuja ym. koulutarvikkeita."   Haluamme lämpimästi onnitella Sannaa kuukauden solidaarisuusteosta!   Millaisia HYVIÄ tekoja tänään tehtiin? Jaa lukemasi, kuulemasi, näkemäsi tai itse tekemäsi solidaarisuusteko. Annetaan yhdessä ääni suvaitsevaiselle enemmistölle ja näytetään, että ihmiset ovat edelleen valmiita tukemaan ja auttamaan toisia vaikeuksien keskellä.